top of page

mobiles

Sams

Bau Winkel heeft als onderdeel van zijn houten voertuigen-installatie een serie van zes auto’s en een caravan in een kleinere schaal ontworpen.

 

In samenwerking met Mobi-Movi zijn deze Sams-modellen 3D geprint van bioplastic, gemaakt uit suikerriet en olifantengras. De magnetische spatborden en bumpers zijn verwisselbaar. Zo stel je je eigen model in je eigen kleurencombinatie samen.

Maten

sedan, station wagon, coupé,

hardtop en pick-up 18,2 x 5,5 x 5,2 cm

pick-up hood 18,2 x 5,5 x 7,2 cm

caravan 17,7 x 6,1 x 7,1 cm

Prijzen € 98 / € 195

Swing

Joost Swarte maakte speciaal voor Mobi-Movi dit ontwerp. Het gaat om een typisch ‘Joost Swarte figuurtje’ zoals wij uit zijn illustraties kennen. Door de wind of aanraking verandert de figuur van stemming: blij of zwaarmoedig. Dat zie je in het object zelf, maar ook in de schaduw die het werpt op de muur. De verfijnde uitsneden in het materiaal en de speling van het licht, geven een bijzonder effect. 

Maten

mannetje 28 x 35 x 19 cm

voetstuk 3 x 17 x 4,5 cm

 

Prijs € 195

Grazie

Ossip maakte het originele werk ‘Grazie’ in 2006. Voor deze mobile voor Mobi-Movi is materiaal gebruikt dat zoveel mogelijk gelijk is aan het origineel: foam, multiplex, en ijzerdraad. De afbeelding van de ballerina is met de hand bewerkt om het karakter van het originele werk zoveel mogelijk te benaderen.

 

‘Grazie’ is een elegante serene mobile geworden. Door een lichte aanraking, of door de wind, gaat zij dansen. Een prima ballerina uit lang vervlogen tijd die eeuwig op haar spitzen verder moet, gevangen in haar eigen beeld.

 

Maten

de ballerina 51,5 x 26,5 x13 cm

voetstuk 1,5 x 8 x 13 cm

 

Prijs € 128

bottom of page